RSVC ontwikkelt commercieel en residentieel vastgoed door heel Nederland. Onafhankelijk, risicodragend en zelfstandig. Van bedrijfsruimten en kantoren tot appartementen en vrijstaande woningen. Met oog voor detail, duurzaamheid en kwaliteit.

Projectontwikkeling van vastgoed

RSVC is al ruim 15 jaar toonaangevend in de projectontwikkeling van vastgoed. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat kritisch te denken en besluitvaardig te handelen, hierdoor kan RSVC onafhankelijk, risicodragend en zelfstandig vastgoed ontwikkelen.

De werkzaamheden

Onze portfolio bestaat uit een breed scala vastgoedprojecten. Voor de commerciële vastgoedmarkt richten wij ons voornamelijk op de ontwikkeling van bedrijfsruimten en kantoren. Op het gebied van residentieel vastgoed ontwikkelen wij diverse woningtype: vrijstaand, twee-onder-een-kap, rijwoningen en appartementen. In beide vastgoedmarkten ontwikkelen wij zowel middels nieuwbouw als herontwikkeling.

Onze aanpak

Detail, duurzaamheid en hoge kwaliteit zorgen voor het tijdloze karakter van onze vastgoedprojecten. Door elk vastgoedproject te voorzien van specifieke details krijgt het een eigen passende identiteit. Met het toepassen van duurzame materialen en installaties wordt de levensduur van het vastgoed verlengd én levert het diverse besparingen op voor de eindgebruiker. Om aan alle behoeften te kunnen voldoen streven wij een hoge kwaliteit in zowel constructie als afwerking na.

RSVC BV kantoor