Binnenhof

Categorie
Residentieel
Over dit project

Programma: Woongebouw met 20 appartementen

Locatie: Oranjehof Langbroek

Status: In verkoop

Meer informatie: Makelaarskantoor Patty van Rooijen

 

Binnenhof Langbroek 
Middenin de nieuwbouwwijk Oranjehof in Langbroek bevindt zich Oranjepoort, een aantrekkelijke woonlocatie én een uitgebreid dienstencentrum in één. Bewoners van Oranjepoort vinden voorzieningen als een school, peuterspeelzaal, de bibliotheek en het dorpshuis direct naast de deur. Op korte termijn zal Oranjepoort worden uitgebreid met het Binnenhof Langbroek, een kleinschalig complex van 20 comfortabele koopappartementen rond een fraai ingerichte centrale binnentuin.

Een bijzonder gebouw
Het Binnenhof is een bijzonder gebouw. Enigszins modern van karakter maar door de traditionele en herkenbare vorm mooi passend bij het bestaande dorpsgezicht. In het ontwerp van architectenbureau Kok Harleman is de beschikbare ruimte zo optimaal als mogelijk gebruikt. Lichtinval en ruimtelijkheid waren bepalend voor de opzet van het gebouw met als resultaat een grote verscheidenheid in plattegronden waarbij diverse woningen over verrassende buitenruimtes beschikken. Met het toepassen van bakstenen en gebakken dakpannen sluit het gebouw aan op het belendende pand maar door haar vorm en detaillering behoudt het haar eigen identiteit.

Aantrekkelijke woningen
De appartementen zijn ideaal voor diegenen die graag gelijkvloers willen wonen. Door de prijsstelling (vraagprijs vanaf €186.000) zijn het tevens interessante woningen voor starters.