Vacature – Werkstudent (Web-)Designer

Nieuws

08 dec Vacature – Werkstudent (Web-)Designer

Vacature – Werkstudent (Web-)Designer

Ben jij op zoek naar een goede en flexibele bijbaan in Hilversum? En lijkt het jou leuk om in een klein gemotiveerd team binnen een ambitieuze organisatie te werken aan logo’s / huisstijlen, websites en drukwerken voor diverse vastgoedprojecten?

Beschrijving

RSVC Projectontwikkeling is een professionele vastgoedontwikkelaar met vastgoedprojecten door héél Nederland.

Wij zijn opzoek naar een (Web-)Design talent voor minimaal 3 dagdelen in de week voor verschillende projecten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van logo’s en huisstijlen, websites en drukwerken voor diverse vastgoedontwikkelingsprojecten.

Wij bieden je een leuke en afwisselende functie met marktconforme vergoeding. Binnen RSVC Projectontwikkeling zijn er korte lijnen, heb je veel verantwoordelijkheid en is er veel ruimte voor eigen inbreng.

Functie-eisen

Je studeert aan een Hogeschool of Universiteit. Je hebt kennis van Adobe Illustrator, Photoshop en WordPress. Je bent ambitieus, commercieel, communicatievaardig,  sociaal en zelfstandig. Affiniteit met vastgoed en (enige) ervaring is een pré.

Interesse?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar j.hogetoorn@rsvc.nl. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature  wordt niet op prijs gesteld.